Млад мъж от Петрич с рисково шофиране в града. Видеонаблюдението, монтирано

...
Млад мъж от Петрич с рисково шофиране в града. Видеонаблюдението, монтирано
Коментари Харесай

Дрифт в центъра на Петрич

Млад мъж от Петрич с рисково шофиране в града. Видеонаблюдението, инсталирано от общината, е снимало следващи неразумни дейности на лидер на лек автомобил. 

Действието се развива на 24 май. Водачът прави рискови дрифтове в самия център на града – на едно от най-натоварените кръстовища.  

Мястото е оживено - има магазини, заведения и детска градина

Установено е, че лидерът на лекия автомобил е на 24 години – Тодор Здравков Стоянов, оповестиха от община Петрич, посредством формалната си страница в обществените мрежи.

" Той слага в риск и останалите участници в придвижването. Граждани, които стават очевидци на случая, незабавно подават сигнал в районно управление (на МВР) – Петрич и оттова се подхващат незабавни дейности. Изискан е и записът от камерите на общината. Същият е предаден ", изясняват още от администрацията.

В региона има магазини и детска градина

В града има инсталирано видеонаблюдение на всички основни кръстовища и записите от същите се наблюдават в действително време.                                                                           

Ръководството на общината се обърнаха с зов към всички водачи в града. " Спазвайте Закона за придвижване по пътищата, бъдете виновни към своя и живота на другите, не си позволявайте непотребна храброст, тъй като това може да коства доста. Молим жителите да подават сигнали на Министерство на вътрешните работи, когато станат очевидци на сходно безумно държание на пътя. В тези обстановки би трябвало да бъдем безкомпромисни! "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР